Η εταιρεία
Η λύση των προβλημάτων συσκευασίας συντελεί στη μείωση του κόστους, τυποποιήση της παραγωγής, προώθηση των πωλήσεων και … Αυξηση των κερδων
 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1962 με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ Ε.Π.Ε.» και υπήρξε από τις πρώτες επιχειρήσεις που ασχολήθηκαν με τον κλάδο συσκευασίας, προσφέροντας πρωτοποριακές μεθόδους συσκευασίας των εμπορευμάτων. Σημαντικός σταθμός στην πορεία αυτή υπήρξε το έτος 1987, όταν η εταιρία αγοράστηκε από τον κ. Ανδρέα Πιτταροκοίλη, μετονομάσθηκε σε «ΠΗΓΑΣΟΣ – Α. ΠΙΤΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ Α.Ε.Ε.» και μετεγκαταστάθηκε σε σύγχρονο ιδιόκτητο 5οροφο κτίριο στην Αθήνα.

Σήμερα στο κτίριο αυτό λειτουργεί μόνιμη έκθεση μηχανημάτων συσκευασίας, αίθουσας δοκιμών, αποθήκες, service, αίθουσα συσκέψεων και γραφεία. Η εταιρία μας συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία, αντιπροσωπεύοντας τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού στον κλάδο της συσκευασίας από όλο τον κόσμο. Στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξή μας αντιμετωπίζουμε με επιτυχία την πρόκληση των νέων τεχνολογιών, προσφέρουμε σύγχρονες και αξιόπιστες μηχανές καθώς και υλικά συσκευασίας. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας είναι πάντα στη διάθεσή σας για την εξεύρεση σύγχρονων και αποδοτικών λύσεων στα προβλήματα της συσκευασίας. Προμηθεύουμε μεμονωμένα μηχανήματα ή και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις.

Προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές.

Πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τους ισολογισμούς της εταιρίας μας.

 
Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.