Κάθετες - Οριζόντιες Μηχανές
ENGELHARDT ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Η Γερμανική εταιρία Engelhardt από το 1866 κατασκευάζει μηχανές ζυγίσεως για προϊόντα ελευθέρας ροής και όχι μόνο. Το 1999 η εταιρία αγοράστηκε από τον επίσης Γερμανικό οίκο Collischan. Μπορούν να δουλεύουν μόνες τους σε ημιαυτόματη λειτουργία ή αυτόματα σε συνδυασμό με συσκευαστικές μηχανές. Υπάρχουν με μονή ή διπλή κεφαλή, καθώς και πολυκεφαλές. Οι μηχανές Engelhardt συνδυάζουν τον παραδοσιακό τρόπο ζυγίσματος με την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία. Ζυγίζουν με ακρίβεια όλα σχεδόν τα προϊόντα.

DELFIN S.r.l ΙΤΑΛΙΑΣ
Η Delfin από το 1996 κατασκευάζει οριζόντιες μηχανές συσκευασίας Flow-pack καθώς και μηχανές παραγωγής μπισκότων. Διαθέτει μεγάλη γκάμα μηχανών, κατάλληλες τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες παραγωγές. Είναι οικονομικές, εύκολες στο χειρισμό τους και κυρίως αξιόπιστες.

PACIFIC AUTOMATION MACHINERY Co, Ltd.
Η εταιρία γνωστή ως PAM κατασκευάζει κάθετες μηχανές συσκευασίας , πλήρως αυτόματες, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της Ιαπωνικής τεχνολογίας. Οι μηχανές εφοδιάζονται με μια μεγάλη γκάμα τροφοδοτικών όπως αυτόματες ζυγαριές , ογκομετρικά , δοσομετρικά κτλ. Διαθέτουν μεγάλη γκάμα μηχανών για να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες σας.

 
     
Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.