Μηχανές Κενού (Vacuum)
AUDION ELEKTRO BV ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
H AUDION ELEKTRO έχει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας μηχανών συσκευασίας για όλων των ειδών τις εφαρμογές. Η εταιρία παράγει με μεγάλη επιτυχία θερμοκολλητικές μηχανές , μηχανές συσκευασίας κενού, καθώς και κάθετες συσκευαστικές μηχανές.
Η AUDION ELEKTRO διακρίνεται για την ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων της και αυτό φαίνεται από το ένα και πλέον εκατομμύριο μηχανών που έχει πουλήσει ανά τον κόσμο.

AUDION VMS
Μηχανές τύπου καμπάνας για την δημιουργία εν κενό συσκευασιών με υψηλών αποδόσεων αντλιών κενού και ψηφιακό σύστημα ελέγχου και προγραμματισμού.
Υπάρχει η δυνατότητα εισροής αδρανών αέριων και αποθήκευσης μέχρι 10 διαφορετικών προγραμμάτων. Διατίθενται είκοσι εννέα βασικά μοντέλα τα οποία είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

AUDION VI/VSV
Μηχανές για την δημιουργία εν κενό συσκευασιών σε σακούλες. Οι μηχανές της σειράς VI / VSV έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να διαχειρισθούν μεγάλες σακούλες που απαιτούνται να είναι εν κενό, αλλά δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μηχανές τύπου καμπάνας. Το πλάτος των σάκων μπορεί να είναι μέχρι δύο μέτρα. Δύο από τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η ευκολία στον χειρισμό και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Διατίθενται επτά βασικά μοντέλα τα οποία είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

   
   
Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.