Θερμοκολλητικές
AUDION ELEKTRO BV ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
H AUDION ELEKTRO έχει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας μηχανών συσκευασίας για όλων των ειδών τις εφαρμογές. Η εταιρία παράγει με μεγάλη επιτυχία θερμοκολλητικές μηχανές, μηχανές συσκευασίας κενού, καθώς και κάθετες συσκευαστικές μηχανές.
Η AUDION ELEKTRO διακρίνεται για την ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων της και αυτό φαίνεται από το ένα και πλέον εκατομμύριο μηχανών που έχει πουλήσει ανά τον κόσμο.

AUDION MAGNETA
Θερμοσυγκολλητικές μηχανές για έτοιμα σακουλάκια. Είναι εφοδιασμένες με μαγνητικό η μηχανικό σύστημα το οποίο εξασφαλίζει να παραμείνουν κλειδωμένες οι κλειστικές σιαγώνες προκειμένου να επιτευχθεί μια τέλεια θερμοσυγκόλληση. Επίσης υπάρχει κοπτικό εξάρτημα το οποίο αφαιρεί το παραπανίσιο υλικό – σακούλα. Διατίθενται πέντε βασικά μοντέλα τα οποία είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

AUDION DEMPACK
Ημιαυτόματες συρρικνωτικές μηχανές τύπου καμπάνας. Οι αντιστάσεις κόλλησης είναι υδρόψυκτες εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα κόλλησης.
Διαθέτουν υψηλής ταχύτητας μοτέρ παρέχοντας μ’ αυτόν τον τρόπο γρήγορη θερμοσυρρίκνωση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα θερμοσυρρικνούμενα υλικά όπως PVC , PE , PP , PO. Διατίθενται σε τρία μοντέλα αναλόγως της ανάγκης σας.

   
   
Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.