Χρωματοδιαλογείς
SATAKE ESM ΙΑΠΩΝΙΑΣ
Η Satake ιδρύθηκε το 1896 στην Ιαπωνία ξεκινώντας την κατασκευή μηχανών επεξεργασίας ρυζιού. Από τότε συνεχίζει να εξελίσσει την τεχνολογία επεξεργασίας ρυζιού, καλαμποκιού, σιτηρών, όσπριων. Το 1992 η SATAKE εξαγόρασε την ESM Αμερικής. Η εταιρία έχοντας γραφεία, κέντρα έρευνάς και ανάπτυξης καθώς και μονάδες παραγωγής σχεδόν σε όλες τις ηπείρους, εγγυάται την ποιότητα και τεχνολογία , προσφέροντας λύσεις για τις ανάγκες σας.
ALPHA SCAN II
Πλήρως αυτόματος ηλεκτρονικός χρωματοδιαλογέας για την επεξεργασία ρυζιού, καλαμποκιού, κόκκων καφέ, σιτηρών, όσπριων και άλλων. Διαθέτει ψηφιακές κάμερες υψηλής ακρίβειας για την διασφάλιση μιας τέλειας χρωματοδιαλογής. Είναι το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρίας χωρίς όμως να έχουν γίνει παραλείψεις στην ποιότητα και αξιοπιστία. Διατίθενται τρία βασικά μοντέλα με μέγιστη παραγωγή έως και 16 τόνους την ώρα.
SCAN MASTER II
Πλήρως αυτόματος ηλεκτρονικός χρωματοδιαλογέας για την επεξεργασία ρυζιού, καλαμποκιού, κόκκων καφέ, σιτηρών, όσπριων και άλλων. Διαθέτει ψηφιακές κάμερες υψηλής ακρίβειας CCD για την διασφάλιση μιας τέλειας χρωματοδιαλογής. Υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης καμερών τεχνολογίας Infra-red για την αφαίρεση μέχρι και ξένων σωμάτων που έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα από το προϊόν μας. Διατίθενται τέσσερα βασικά μοντέλα με μέγιστη παραγωγή έως και 16 τόνους την ώρα.
   
 
 
   
Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.